keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Then end of year 2008

On vuoden viimeinen päivä. Hurjaa. Juurihan vastaanotettiin kulunut vuosi 2008 ja nyt se on jo ohi. Niinkuin jo totesin aiemmin, on ollu tapahtumarikas vuosi, niin hyvässä kuin pahassakin, tai ilossa ja surussa, miten sen haluaa kukin ilmaista. Mutta mennen tullen tapahtumat kasvattavat ihmistä ja valmistavat tulevaisuuteen. Niistä on syytä olla onnellinen.

Olen iloinen ja tyytyväinen elämääni, se on hienoa se. Rakastan miestäni, rakastan äitiäni ja kaikkia muita läheisiä siihen päälle vielä. Vaikkei minulla juuri olekaan töitä, en masennu ja mökötä, vaan otan ilon irti siitä vapaa-ajasta minkä työttömyys suo ja nautin kaikesta mitä voin aikani kuluksi tehdä. Rahalla ei onnea voi ostaa, mutta kovasti se vauhdittaa onnellisuuteen pääsemistä. Mutta loppujen lopuksi, kunhan saa perusruokaa pöytään ja vaatteita päälleen, niin mitä sitä ihminen lähimmäisen rakkauden lisäksi tarvitsee? Siinä on kaikki. Luksus on toki aina luksusta, mutta jostain on joskus tingittävä. Ja silti voi elää hienoa elämää! :)

Se on toi isännän kantava voima saanut meikäläisen näin hyvälle päälle. Vaikkei asiat ole monestikaan olleet perseellään, niin silti sitä on ollut sellainen perusnegatiivinen. En ole päässyt eroon pessimistiydestäni enkä varmaan pääsekään, mutta elämän arvot on kyllä muuttuneet, positiivisempaan suuntaan. Se on jännä, että miten toisesta huokuu sellainen hyvä fiilis joka itseenkin väkisin tarttuu. Toki, olen myös sitä mieltä, että läheisen vakava sairastuminen ja siitä selviäminen muuttaa myös niitä, jotka seuraavat tapahtumaa läheltä. Niinkuin totesin jo aiemmin, sitä osaa arvostaa sekä omaa että läheistensä elämää ihan uudella tavalla. Ja olen vaan niin tuhannen onnellinen, että mulla on terve äiti!!! Mun äiti on paras äiti maailmassa. Aina.
Anoppi tulee hyvänä kakkosena :)

Huh. Summa summarum. Elämä on jumalattoman kivaa!

Ensi vuodelta toivon hartaasti yhtä hyvää fiilistä kuin tänä vuonna. Mahdollisesti kivaa työtä, ja jos saa esittää vielä tarkennuksen työhön, niin menisin mieluusti takaisin PAKK:lle sihteerin hommiin :)
Kovasti myös mietityttää, että josko olisi aika oman perheen. Sitä ei toki voi kyllä tietää tältä istumalta. Moinen lahja on tullakseen jos se tulee <3
Ja tässä on koko elämä aikaa vielä :))


* * *
Niin paljon mahtui taas vuoteen tähän,jota on jäljellä enää ihan vähän.
Sä enkelin siivin uuteen vuoteen kulje ja keskiyöllä toivoen silmäsi hetkeksi sulje.
Anna kauniiden toiveiden sua uudelle vuodelle kantaa
ja seikkailumielellä katso mitä se sulle antaa.
* * *

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails