keskiviikko 18. elokuuta 2010

It's the end of...

Kyllä vaan, kyllä vaan, kesä on loppumassa. Aamulla herätessä oli totaalisen pimeää ja vartin päästä tulikin sitten jo vettä niskaan. Perus syksyn sää siis.

Kesän loppumisen huomaa myös siitä, että työt loppuu. Kaksi täyttä työpäivää enää. Jotenkin surkuttaa moinen tilanne. Pitkästä aikaa on sellainen työympäristö josta ihan aikusten oikeasti nauttii!! Nykyiset työtehtävät ei ole minua varten, mutta tää ympäristö, voi kertakaikkiaan! Eilen tuossa ajatuksia vaihdettiinkin ja sanoin että viiden viikon aikana oon nähny paljon enkä oo ikinä ennen törmänny näin mielenkiintoiseen ammattiin kuin turvakotiohjaaja.

Harmitus oli suuri kun palkkaaminen ilman palkkatukea ei onnistu turvisohjaajaksi :/ ymmärrän hyvin kyllä tilanteen, voittoa tavoittelemattomalla yhteisöllä ei ole varaa mielinmäärin palkata jengiä.

Kaupallisesta koulutuksesta huolimatta olen aina siellä jossain syvällä sisimmässäni halunnut sosiaalipuolelle töihin. Kyllä, palkat ei päätä huimaa jne., mutta se että viihtyy töissään ja menee ilolla töihin on suurempi korvaus kuin mikään palkka. Raha on välttämätön paha, mutta meikäläinen tekis täällä töitä kyllä ihan työn tekemisen ilosta ja siitä että saa olla paikassa jossa viihtyy ja tietää tekevänsä merkityksellistä työtä!

Pieni harkinta sosionomin tutkintoa kohtaan on käynnissä. Saa nähdä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails