sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Elämää, ei sen enempää...

Ihmiset (myös minä!) monasti valittavat, että kun on työttömänä niin on vähän rahaa, mitään ei voi ostaa ja kaikki on huonosti, tai ainakin sinnepäin.

Itse olen nyt ollut työttömänä 5 kokonaista kuukautta ja 7 päivää siihen päälle.
Jokaisena kuukautena olen itseäni jollain tavalla hemmotellut, oli se sitten uusi vaate, pesukone, telkkari tai ruokailu hyvässä ravintolassa (vaihtoehtoisesti myös Mäkkärissä tai Hesessä ;)). Ja ei, en ole liitonrahalla ollut, tällä hetkellä elän pyhällä hengellä ja pienillä säästöillä.

Siltikin olen onnistunut kartuttamaan vatsanympärystäni 7 kilolla! Siispä yli kilolla per kuukausi. NICE! Tiedetään, itseään moisesta saa syyttää, mutta minkäs teet kun perso olet, sekä makealle että suolaiselle.

Tästä päästäänkin siihen, että olisikohan mahdotonta lakata marisemasta suomalaisten ylipainosta ja panostaa se marinan määrä vaikka tuoreiden vihannesten ja muun terveellisen ruuan hintojen alentamiseen?

Monasti kaupassa käy niin, että darrakiekko/kytkinlevy/einari/tms. on kertakaikkiaan halvempi kuin iso kurkku.
Kyllä kyllä, kurkkuhan olisi terveellisempi, tiedetään, mutta helppous ja täyttävyys voittaa kuitenkin. Ja jälleen kyllä, ei se einari kauaa täytä, mutta hetkellisesti enemmän kuin kurkku.

Elämä on täynnä valintoja, niitä oppii tekemään ajan kanssa.
En syytä omasta ylipainostani ketään muuta kuin itseäni, mutta jotain kannustinta vois myös kehittää. Jos kunnon ruuan hintojen alennusta nyt kannustimeksi voi sanoa. Voi kai, luulisin.

Jotta kulutuksen rattaat pysyisivät pyörimässä,
investoin pienen summan hauskaan laukkkuun Pupujussista

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails